|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 21:07:25 GMT 3
"Mul pole järgmisi toimetusi, aga kui sa ei taha, et ma sind laulmas näeksin, siis võid mu koju viia," sõnas neiu sõbralikult ning muigas. "Tuleb lihtsalt omada sõpru, kellel on kõikide kohvikute ja klubide aastaplaanid peas," lisas ta. "Siis on elu lihtne."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 21:36:51 GMT 3
Romeo turtsatas. "Sa võid kuulama tulla, mul pole selle vastu midagi. Kuigi ma ei pruugi enam nii hääles olla."
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 21:38:38 GMT 3
Kathy naeris. "Pole viga - mina ei oska üldse laulda, nii et... minujaoks oled sa kindlasti hea laulja..." Neiu tammus ühelt jalalt teisele. "Aga kas me siis lähme?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 21:39:52 GMT 3
"Aga loomulikult." Romeo tegi auto lukust lahti ja avas autoukse. "There you go."
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 21:44:57 GMT 3
Kathy istus autosse ning naeratas. "Here we go," muigas ta.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 22:26:03 GMT 3
Romeo istus rooli taha, käivitas mootori ja vajutas gaasi. Auto võttis kohalt. "Kus Rock Cafe asub?" küsis ta.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 16:29:42 GMT 3
"Siit paremale ja siis Fast Clubi juurest vasakule," seletas neiu Romeole ning muigas. Ta oli üsna elevil - tüdruk tahtis väga kuulda, kuidas noormees laulab.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 8, 2010 18:38:56 GMT 3
"Okei." Romeo pööras paremale ja järgis Kathy juhiseid, kuni peatas auto Rock Cafe ees. Laul, mida esitada, kaikus tema peas. Nüüd oli vaid pill puudu. Autost välja astunud, küsis noormees: "Oskad sa öelda, on mul siit võimalus ka kitarr saada?"
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 23:48:56 GMT 3
Kathleen väljus samuti autost ning noogutas. "Ma usun küll, et saad kellegi käest laenata," sõnas ta ning kõndis Romeo kõrvale. Ta pani oma käe Romi käe ja keha vahelt läbi - seda kutsutakse käevanguks, ning muigas.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 0:36:35 GMT 3
OT: see on küll esimene kord, kui keegi siin foorumis kasutab Romeo hüüdnime "Siis on hästi," naeratas Romeo Kathleenile. Akustiline kitarr oleks tore, aga saab hakkama ka elektrilisega. Kitarr on kitarr, lihtsalt üks teeb valjemat häält. Right? Nad suundusid Rock Cafesse.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 9, 2010 16:31:38 GMT 3
Kohvikusse jõudes, naeratas Alix oma kaaslasele vabandavalt. "Ma lähen uurin sulle kitarri," sõnas ta ning jättis hetkeks noormehe üksi. Tüdruk kõndis lavani ning rääkis seal ühe oma tuttavaga. Tuttav kallistas Kathyt ning noogutas seejärel. Nüüd jalutas neiu tagasi Romeoni. "Kitarr on olemas," sõnas ta. "Akustiline," lisas neiu ning naeratas laialt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 20:33:12 GMT 3
Romeo naeratas. "Aitäh. Kas ma pean end kuskil registreerima?" küsis ta seejärel. Enamasti tuli end kuhugi kirja panna, et lavaline järjekord paika seada. Või misiganes selle nimekirjaga tehti.
|
|