|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 16:24:49 GMT 3
Kate hingas sügavalt välja ning lausus, "me küsime llihtsalt teineteiselt igasugu küsimusi ja kui sa vastata ei taha siis tuleb midagi teha või pant anda. Lihtne!" Kate sättis ennast voodile istuma ning vaatas noormehel otsa, "Tahad siis mängida? Sa võid karistuse mõelda."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 16:43:06 GMT 3
"Nagu tõde ja tegu, aga küsimustega?" küsis Romeo kergelt muiates. "Mängime. Aga sa võid ise karistuse mõelda. Mul ei tule kunagi midagi head pähe."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 16:50:10 GMT 3
"Midagi sellist jh," noogutas neidis ning kehitas enda õlgu. Kate vajus mõttesse, üritades midagi välja mõelda. Ilmselgelt oli tal hetkel fantaasia puudus. Viinud pilgu rõdule, muigas neiu kelmikalt, "olgu, kui ei taha vastata, pead rõdult ühe veepommi alla viskama. Oled seda kunagi teinud?" uuris ta, liikudes samal ajal laua juurde, kust ta paki veepomme voodile viskas. Istudes ka ise peagi sinna samma kõrvale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 16:56:46 GMT 3
Romeo kehitas õlgu ja mängis kitarril ühe duuri. "Teeme nii. Sina alusta."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 17:37:38 GMT 3
Kate viis enda mõtliku pilgu noormehele ning üritas ise peas mõnd küsimust välja mõelda. "Okeey," venitas neidis, et endale aega juurde saada, "selline küsimus, et what movie do you watch again and again and not get bored of it at all? Midagi lihtsamat alustuseks." Teatas näitsik, hoides pilku endiselt Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 18:19:56 GMT 3
"Hm." Romeo toetas käsivarre kitarrile. "Hea küsimus. Ilmselt... "Kiired ja vihased: Tokyo drift"." Ta püüdis mingit head küsimust välja mõelda. "Kas sul on mõni iidol ja kui, siis miks?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 18:29:26 GMT 3
Kuulnud noormehe vastust, naeratas neiu kergelt. Kate mõtles hetke ning lausus siis, "iidol?Hmm....ma arvan, et mul ei olegi ühtegi kindlat iidolit, mulle meeldivad muusikud, kes suudavad jääda iseendaks ka pärast mitmeid aastaid. Nagu näiteks Hilry Duff, Kelly Clarkson. Nad on küll enda stiili muutnud, kuid kuulsus pole neile pähe hakanud." Heitnud pilgu kitarrile, küsis neidis kergel muigel, "milline laul seostub sul minuga või minu iseloomuga?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 18:35:35 GMT 3
Mõtlikult näppis Romeo kitarrikeeli. Siis noormees muigas ja vastas: "Prime Minister'i "Northern Girl"." Ta tõmbas keeltel duuri ja lasi sellel heliseda. "Mida sa tahaksid oma elu jooksul saavutada?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 19:04:38 GMT 3
Meenutanud hetkeks kuuldud laulu, noogutas ta kerge naeratuse saatel. See võis tõesti teda iseloomustada. Noormehe küsimuse peale väljus neidise suust raske ohe, "ma tahan saavutada seda, et kui ma kunagi suren, siis minust jääb maale ka jälg, kas siis minu muusikaga või millegi muuga." Hetkeks mõtesse vajunud, küsis ta lõbusal muigel, "ütle midagi ilma milleta sa elada ei saaks ja miks?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 19:11:43 GMT 3
Romeo kallutas oma pead. "Autod ja muusika. Ma arvan. Sest muusikat pole kunagi liiga palju ja autod on mul nagu head sõbrad, kes ei ütle midagi halvasti." Hetkeline mõttepaus. "Kas sa läheksid stripiklubisse tööle, kui see võimaldaks sul täita oma eluunistuse?" küsis noormees muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 12, 2010 17:24:30 GMT 3
Kate turtsatas ning hakkas siis naerma. Ta polnud sellisele küsimusele kunagi mõelnud. "Hea küsimus," lausus ta viies pilgu Romeole, "ma arvan.....et kui mul tõesti muud võimalust ei oleks siis....jah." Hetkeks veel eelmise küsimuse peale pead raputanud ning muianud, mõtles ta noormehele uut küsimust."Okey, neljas küsimus - kas sa eelistad püsisuhet või üheöösuhet ja miks?" küsis Kate, kohendades enda asendit, et jalad ära ei väsiks.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 17:03:18 GMT 3
OT: mitmes küsimus see juba on? =D
Autš. Raske küsimus. "Ma parema meelega ei vastaks sellele," lausus Romeo, "sest ma ei oskaks midagi arukat vastata."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 14, 2010 10:19:34 GMT 3
OT: Neljas tuleb sul
Kate kehitas õlgu, "okey!" Ta valis välja punase veepommi ning täitis selle köögi kraani all. Sidunud selle kinni, suundus neidis tagasi enda tuppa. Kergel muigel avas ta rõdu ukse ning astus välja, kus oli ikka veel tapvalt palav. "Näita mida oskad," ta ulatas sinise veepommi Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 11:06:52 GMT 3
OT: pakist võttes on see punane, rõdule jõudes aga sinine. Vees värvi muutvad veepommid? Romeo võttis veepommi vastu ja vaatas ringi, otsides sihtmärki. Ta märkas eemal tänaval kõndimas kirjut kassi. "Veepomm paksule kõutsile," sõnas noormees, sihtis ja viskas. Vett täis õhupall lendas läbi õhu ja plahvatas kassi kõrval, kes kihutas minema, küür seljas ja saba kahar. Romeo varjus rõdurinnatise taha.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 16:46:48 GMT 3
OT: Tegelt vaata tal läks punane kraani all katki ja siis ta võttis sinise ;D Aga tegelikult ma lihtsalt feilisin natuke...
Kate vaatas muigel, kuidas noormees veepommi teele saatis. Hetkel mil kass minema jooksis, varjus ka neidis rõdurinnatise taha. "Nice shot," lausus näitsik ning tõusis aeglaselt taas püsti, silmates eemal maas märga laiku. Kassist polnud jälgegi. "Sul on täpne käsi vähemalt," lausus ta, "aga kassi hirmutamise eest annaksin ma sulle kümme miinus kolm punkti." Kate turtsatas ning toetus vastu rõdu äärt.
|
|