|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:16:02 GMT 3
Kate asetas rätiku toolile ning istus ka ise sinna. "I don't care what you think as long as it's about me..." hakkas neidise mobiil laulma. Ta sobras enda kotis ning haaras enda mobiili kätte. Ta naeratas noorukile vabandavalt ning sammus eemale, telefon kõrva ääres. Viimaks tuli ta tagasi ning seisatas enda tooli juures. "See oli mu paps, ma pean nüüd stuudiosse kobima, tal on midagi vaja. Aga mul oli väga lahe päev täna," lausus neidis ning viskas mobiili kotti tagasi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:18:04 GMT 3
Romeo noogutas. "When duty calls," sõnas ta kergelt naeratades. "Mul oli ka täna väga lõbus," lisas noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:34:59 GMT 3
"Yeah," venitas neiu ning viskas enda rätiku ja pluuse kotti, tõmmates lühikesed püksid bikiinide peale. "Eks siis teine kord," lausus näitsik kerge silmapilgutusega.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:35:30 GMT 3
Romeo naeratas. "Teine kordki." Ta tõusis ja kallistas Kate'i põgusalt. "Ära siis mind unusta, eks," sõnas noormees muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:37:57 GMT 3
"Ei unusta," lausus Kate kindlalt ning naeratas noormehele. Ta sammus paar sammu selg ees, hoides pilku noorukil, kuid pöördus siis ning seadis sammud linna poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:39:20 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile mõne hetke pilguga ja heitis siis lamamistoolile pikali, lastes päikesel end praadida.
OT: teema läbi!
|
|