|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 20:56:11 GMT 3
"Kuna ma olen kogu elu suurlinnas elanud siis ma ei tea väikelinna elust eriti palju. Aga ma usun et Belgrad on ilus linn," naeratas Kate ning vaatas auto aknast linna, kus oli palju autosi ning veel enam jalakäijaid. "Küll sa ära harjud nii suurlinnamelga kui ka väikelinna puudumisega," lausus näitsik ning viis pilgu Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 20:58:01 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile naeratuse. "Olen selles kindel." Ta pööras auto mere poole. Mõni aeg hiljem peatus Nissan ranna parklas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:06:51 GMT 3
Lülitanud maki kinni ning avanud turvavöö, avas neiu enda poolse ukse. Kate astus mustast Nissanist välja ning viis pilgu rannale, kus oli üsna palju rahvast. "Kuhu poole me suundume?" küsis neidis, viies pilgu noormehele. "Täna on suurepärane ranna ilm," muigas näitsik ning võttis enda asjad autost kaasa. Lükanud ukse kinni, toetus ta vastu parkla piiret.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:09:20 GMT 3
Romeo võttis oma asjad ja väljus autost. "Mm... Sinna," viipas ta ranna-ala vasaku osa poole.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:20:44 GMT 3
Kate noogutas ning liikus Romeo poole. Ta astus üle piirde ning tema jalad puudutasid kuuma rannaliiva. Eemaldanud sandaalid enda jala otsast, võttis ta need kätte ning liikus aeglaselt mööda randa. "Kas sa surfata oskad?" uuris neidis, viies pilgu ookeanilt noormehele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:22:55 GMT 3
Romeo tõmbas oma tossud jalast. "Kunagi sai Miamis õpitud jah," vastas ta üle piirde hüpates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:32:53 GMT 3
"Siis võiks surfata hiljem kui viitsid," pakkus neidis, sest ta ei olnud täitsa niisama rannas peesitaja tüüpi, kuigi ta on enamus enda senisest elust Miamis veetnud. "Kuskilt saab vast surfilaua laenutada," lausus näitsik, viies pilgu teistele surfajatele eemal ookenis. Ta sammus Reomeo kõrval edasi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:34:51 GMT 3
"Ikka," nõustus Romeo tosse käes kõlgutades. Ta vaatas ringi, et leida vaba kohta kas liival või rannatoolide juures.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:38:27 GMT 3
Neidis liikus Romeo järel ning viis samuti pilgu üle ranna. Vabu kohti ei olnudki nii palju. "Seal eemal on vist vabad toolid," viibutas Kate neist natuke eemal olevate rannatoolide poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:39:56 GMT 3
"On jah." Romeo võttis suuna toolidele. Jõudnud ühe juurde, pani ta oma asjad maha ja istus rannatoolile.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:47:00 GMT 3
Kate istus teisele rannatoolile ning asetas enda asjad selle kõrvale maha. Kergendatud ohe tuli üle neidise huulte.Ta eemaldas pluuse ning lühikese püksid, jäädes roheliste bikiinide peale. Näitsik otsis välja päikesekreemi ning kandis seda nahale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:52:48 GMT 3
Romeo jälgis neiu tegevust. "Ma võin seda sulle seljale määrida," pakkus ta. Päike lõõskas ja noormees tundis, kuidas see juba turja küpsetama hakkas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 21:59:15 GMT 3
"Okey," ta ulatas kreemipudeli noormehele ning keeras talle selja. Vaikselt ümises ta autost meelde jäänud viisi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 22:01:22 GMT 3
Romeo lasi veidi oma kätele kreemi ja määris selle Kate'i seljale laiali, hakates harjumuspäraselt masseerivaid liigutusi tegema. Deja vu much? Talle meenus, kui ta oli rannas olnud, aga seekord koos Coraga. Ja asi polnud eriti igapäevaselt lõppenud. Nojah. Kate ei pea seda teadma.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 22:08:13 GMT 3
Kate lasi ennast seljast vabaks, "kui sa mulle Massaazi teha tahad, siis ma heidan juba parem pikali," muigas neidis ning viis pilgu üle õla Romeole. Päike piiras küll tema vaatevälja, kuid siiski sai ta noorukile otsa vaadata.
|
|