|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 22:09:23 GMT 3
"Lase käia," viipas Romeo lamamistooli poole ja naeratas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 22:12:09 GMT 3
Kate vaatas hetkeks veel Romeole otsa ning kehitas siis õlgu, "okey!" Sättinud ennast mugavalt lamamistoolile, lasi ta päiksel end kõrvetada.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 22:13:15 GMT 3
Romeo jätkas massaaži. Vahel on kasulik oma teenija näpunäiteid kuulata. "Meeldib?" küsis ta naeratades.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 22:21:56 GMT 3
"Mhm," lausus Kate ning varjas suule tikkuva haigutuse. See veel puudus kui päikse kätte magama jääda, mõtles neidis ning tõstis enda käed lõua alla. "Sa oled päris osav, ma peaks spa massööri sinu vastu vahetama," muigas neidis.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 22:24:41 GMT 3
Romeo naeris. "Ära sa loodagi. Mul ei oleks ilmselt aega sulle ka massööri eest olla," vastas ta lõbusalt. Selg sai kreemitatud. Aga jalad? Noormees piidles Kate'i saledaid jalgu.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 22:32:41 GMT 3
Kate turtsatas, "eks ma siis pean leppima nendega." Hetkeks pea kätele toetanud, vaatas ta üle õla nooruki poole, "kas viitsid mu jalgadele ka kreemi ära panna või ma panen ise?" küsis näitsik, hoides ühte silma kinni, et takistada päikese sattumist silma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 22:34:46 GMT 3
"Ee..." Romeo heitis pilgu Kate'ile. "Okei." Go for it, then. Noormees lasi peopesadesse kreemi, jaotas selle võrdselt ära ja määris neiu reitele. Praegu ei tundnud ta end küll nii, nagu tahaks kätele vaba voli anda.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 22:57:02 GMT 3
Kate pööras taas pea ette ning toetas kätele. Päike muudkui kõrvetas, kuid õrnad tuuleiilid pehmendasid asjaolu. "Kas ma panen sulle ka pärast kreemi?" küsis neidis ning hingas sügavalt välja.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 23:01:42 GMT 3
"Võid panna," vastas Romeo ja pühkis käed oma käterätti puhtaks. Ta istus lamamistoolile ning pani päikeseprillid ette.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 23:06:52 GMT 3
Kate pööras end ringi ning valas kreemi kätele. Jaganud seda mõlemale käele, hõõrus ta kreemi noormehe seljale. Kui kogu kreem oli ilusti selga imendunud, sulges neidis pudeli ning viskas kotti. Hõõrunud käsi, puhastas ta enda käed rätikusse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 23:09:29 GMT 3
"Aitäh." Romeo naeratas Kate'ile ja heitis kõhuli. Päike võttis halastamatult, kuigi noormees oli juba sellega harjunud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 23:20:21 GMT 3
Kate päevitas ennast eest poolt ning kõverdas kergelt ühte jalga nagu tal kombeks oli. Ta sulges silmad, kuid vaevalt oli ta seda teinud kui tema kõhul maandus võrkpall. Neidis tõusis püsti ning hoidis palli enda haardes. Kohale jooksis üks noormees ning vabandas ise kergelt naerdes. Kate flirtis noormehega süütult ning lennutas siis palli tugeva serviga tagasi võrkpalli platsi suunas, kuhu ka noormees liikume hakkas.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 23:27:24 GMT 3
Romeo heitis Kate'ile põgusa pilgu ja pööras siis pea tagasi. Las ta lustib ka veidi. Ega temagi nii süütuke pole... Noormees õngitses oma kotist pudeli veega ning jõi sealt veidi.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 23:33:17 GMT 3
"Lähme surfama või ujuma!" ärgitas neidis lõbusalt, "see päike kõrvetab lihtsalt nii halastamatult." Asetanud käed puusadele, viis ta pilgu ranna ühest otsast teisse. Ka tuul oli pisut tõusnud, mis tähendas häid laineid.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 23:35:20 GMT 3
"Okei. Lähme surfama." Romeo ajas end püsti ja viskas veepudeli koti peale. Ta pole tükk aega surfanud, this might be fun.
|
|