|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 12:54:25 GMT 3
Juba ennem oli neidis silmanud eemal olevat surfi laenutust, mille poole nad liikuma hakkasid. "Mina ei ole igastahes paar kuud surfanud, kuidas sinuga on?" uuris näitsik, kõndides mööda kuuma liiva. Jõudnud laenutuseni, valis ta endale valge laua kollaste sigrimigridega.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 14:27:52 GMT 3
Romeo võttis musta laua roheliste triipudega. "Make it a couple of years," vastas ta muiates. "Ma käisin Miamis üpris ammu." Ta oli seal kohalike poiste käest surfitunde saanud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 15:42:05 GMT 3
Kate noogutas ning sammus vee suunas. Miamis oli ta enam vähem iga päev ikka korra surfanud, aga nüüd tegi ta seda harva. "Miamis oskab iga teine vastutulev noor surfata," muigas neidis ning jäi vee piiril seisma, heites pilgu kaugele ookeanile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 15:45:12 GMT 3
"Seda küll," nõustus Romeo jalgupidi vette astudes. Vesi oli veidi jahe ning tahtis harjumist, enne kui sai suure hooga sisse joosta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 16:02:51 GMT 3
Asetanud laua liivale, jalutas ta samuti jalgupidi vette. "Päris....soe," lausus neidis kergel muigel. Ta pritsis vett enda ette, kuid tuulega lendas see nii Kate'ile kui ja Romeole peale. "Sorry," vabandas näitsik kergel muigel ning kastis ennast kiirelt vette. Taas püsti tõusnud, sammus ta nooruki juurde, "valmis?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 16:07:06 GMT 3
Romeo ei teinud teist nägugi, kui Kate teda kogemata pritsis. Ta kohendas lauda kaenlas. "I'm ready when you're ready," vastas noormees ja naeratas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 16:12:14 GMT 3
Kate naeratas, "eks ma olen valmis...ma loodan." Ta sammus enda laua juurde ning kinnitas selle enda jala külge. Tõstnud laua endale kätte, liikus ta puusadeni vette ning istus siis lauale, üks jalg ühel poole lauda ja teine teisel pool. Neidis viis pilgu Romeole ning hakkas kätega vaikselt kaugemale sõudma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 16:16:35 GMT 3
Romeo kinnitas laua enda jala külge, kõndis sügavamasse vette ja istus lauale, järgnedes Kate'ile sõudes. Vesi loksutas teda üles-alla. Nostalgia.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 16:27:13 GMT 3
Kate ootas kuni Romeo tema kõrvale jõudis. "Kui haid näed siis hõika," naljatles näitsik ning otsis sobivat lainet, mille peal algust teha. Ta otsustas mõne väiksema kasuks. "Ma hetkel kaugemale minema ei hakka," lausus tütarlaps ning keeras ennast näoga kalda poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 16:37:59 GMT 3
Romeo lasi Kate'il laine võtta ja suundus ise kaugemale. Kui juba minna, siis korralikult. Ta pööras end kalda poole, ootas ühe suurema laine ära ja hakkas kiirelt sõudma.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 22, 2010 19:10:21 GMT 3
Kate sõudis kiirelt kuni laine kõrgemale kerkis ning tõusis siis laineharjale püsti. Kätega tasakaalu hoides, sõitis ta paar meetrit kuni kaotas tasakaalu ning vette kukkus. Kui laine oli neidist natuke raputanud, tõusis ta pinnale ning lükkas enda juuksed üle pea taha. "See oli lahe!" neris neidis ning istus taas enda lauale, et noorukit jälgida.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 20:09:18 GMT 3
Romeo tõusis õigel hetkel lauale püsti ja sõitis mööda laine külge alla. Veest moodustus toru ning ta kihutas läbi selle. Polegi kõike ära unustanud. Ju siis on surfamisega samuti nagu jalgrattasõiduga - kord selge, ei unune iial. Noormees tuli torusuust välja, hoides laual tasakaalu, ja sõitis veidi rahulikul veel edasi.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 24, 2010 16:31:08 GMT 3
Kate jälgis noormeest ning tema näole kerkis lõbus naeratus. Ta tõstis käed ülesse ning näitas püstiseid pöidlaid. Neidis sõudis Romeoni. "Me polegi nii roostes," muigas näitsik ning liikus kaugemale, et endale uus laine püüda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 24, 2010 18:28:13 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile irve, viipas ja kummardus, et lauale kõhuli laskuda. Ta kaotas tasakaalu ning sadas pea ees vette. Säh sulle roostet, mõtles noormees pinnale tõustes ja lauast haarates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 24, 2010 19:59:34 GMT 3
Kuuldes selja taga plärtsatust, vaatas neidis tagasi ning hakkas lõbusalt naerma. "Osav," tögas Kate ning sõudis edasi.
|
|