|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 18:17:55 GMT 3
"Okeey, kas ma peaksin nüüd kartma" venitas Kate, "ka sa kavatsed mu kuskil tänavas maha killida we?" naeris neiu lõbusalt, hoides pilku nii pargil, kui ka noormehel. "Sellisel juhul ütlen ma, et sa tundud esmapilgu väga armas inimene." parandas näitsik enda eelmist väljendust.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 18:19:54 GMT 3
Romeo turtsatas ja tegi hetkeks õela näo pähe: "Kõigepealt vägistan, siis tapan!" Siis sai ta oma mina tagasi ning naeratas. "I'm not that bad."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 18:29:29 GMT 3
"Yeah, your last sentence definately gonna prove that." lausus Kate irooniliselt, ise samal ajal naerdes. Nad möödusid inimestest ning jõudsid linnale aina lähemale. "Okey, ütleme siis nii, et ma usaldan sind." muigas neiu asetades käed teksade taskusse. "Kas ma su telefoni numbri kh välja olen teeninud we?" pöördus näitsik noormehe poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:02:29 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile sõbraliku naeratuse. "Can I borrow your phone for a moment?" vastas ta küsimusele küsimusega.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 19:05:56 GMT 3
Urgitsenud koti põhjast välja enda musta-kuldsega mobiili, hoidis ta seda hetk enda käes. "Noo, eks sa võta siis." muigas Kate ja ulatas väikese vidina noormehele. "Vaata, et sa seal midagi subima ei hakka," hoiatas näitsik ning jalutas Romeo kõrval edasi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:07:32 GMT 3
"Hah. Mida mul siin teha olekski? Sõnumeid lugeda? Ma ei ole selline," naeris Romeo, kirjutas mobiili oma numbri ja salvestas selle ära. Siis ulatas ta asjapulga Kate'ile tagasi. "Aga palun."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 19:26:05 GMT 3
Kate pööritas lõbusalt silmi, imelik et kõik inimesed ütlevad et nad ei loe sõnumeid, aga ikkagi on ju keegi kes loeb. "Aga ma tänan." lasus neiu ning lükkas mobiili tagasi kotti. Park hakkas vaikselt hõrenema ning autode hääled kostusid juba kõrva. "Oeh, i love New York!" ohkas näitsik ning vaatas noormehele otsa. Ise lõbusalt naerma puhkedes.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:30:28 GMT 3
"Peaks vist sama ütlema." Romeo naeratas. "Olen kindel, et mulle hakkab siin meeldima."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 19:52:38 GMT 3
"Kindlasti hakkab," lausus Kate endamisi muiates,"kuigi siin on ka puudusi. Näiteks mina igatsen igapäev Miami palmidega rannikuid ja päikselisi päevi." teatas neiu viies pilgu taevasse, kus olid vaid valged pilved. Kinnitanud enda silmad taas noormehele, kõndis ta vaikides tema kõrval.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:56:37 GMT 3
"Ainus, mida siin ei ole, on ilmselt vaikus ja rahu. Ja muud väikese riigi eelised." Romeo surus käed taskutesse. "Aga NYC on siiski miljonilinn, selle vastu naljalt ei saa."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 20:03:10 GMT 3
Neiu näole ilmus kerge naeratus "Täitsa tõsi!" Viinud pilgu kõrghoonetele, milleni nad jõudmas olid, teatas Kate "Nüüd lähme ostame kohvi ja siis saan ma sulle su jaki tagastada, sest sul on kindlasti juba külm." Näitsik oli juba unustanud, et kannab võõrast riideeset.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:05:22 GMT 3
"Mul ei ole külm," ajas Romeo tagasi. "Võid selle jaki täie rahuga praegu enda käes hoida."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 20:11:09 GMT 3
Kate heitis Romeole kahtleva pilgu. "Kui sa haigeks jääd, siis pole mina süüdi või siis olen just mina süüdi ja tulen sind põetama." muigas neiu haarates päikeseprillid enda peast ning asetades need enda käekotti. Ta peatus sebra juures, mis pidi nad linna, otse putka juurde viima.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:14:13 GMT 3
"Siis oleks sul kasud sees," mainis Romeo. "Oleks põhjust tulla ja maad uurida, et hiljem inimrööv toime panna," naljatas ta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 20:22:18 GMT 3
"Hmm...väga hea mõte." jäi Kate hetkeks mõtlikuks, "seda annab korraldada." lisas ta muiates. Liikunud sujuvalt üle sebra, jäi ta putka juurde järjekorda seisma. "Aga selle jaoks peaksid sa kõige pealt haigeks jääma." teatas näitsik, naeratades ning enda tellimust sisse andes. Peagi oli tema käte vahel soe kohv, mida ta tükk aega oodanud oli.
|
|