|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:24:13 GMT 3
Romeo tellis ka endale kohvi. "Aga ma võin kohe praegu ujuma minna ja hiljem märja peaga ringi joosta. Kas nii sobiks?" küsis ta ning lonksas kuuma jooki.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 20:33:17 GMT 3
"Sobiks küll, aga ma eelistaksin siiski tervet Romeot, mitte haiget." lausus Kate lastes soojal joogil enda kurgust alla minna. "Vaevalt sullegi haige meeldiks olla?" heitis ta noormehele kiire pilgu. Jook mõjus hästi ning näitsikul oli peagi soe.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:35:17 GMT 3
Romeo pilgutas silma. "Kui mul oleks Kate'i-nimeline põetaja, poleks üldse paha olla haige." Noormees jõi veidi oma kohvist. Seest läks mõnusalt soojaks.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 20:54:01 GMT 3
Neiu heitis noormehele küsiva pilgu. "Okeey" venitas Kate, "kas ma peaksin nüüd meelitatud olema?" küsis ta kergelt muiates. "Aga nüüd, annan ma siiski jaki sulle tagasi, sest mul hakkab palav varsti." teatas näitsik ning eemaldas jaki, hoides seda nüüd käes. Ta ulatas selle noormehe suunas, kuid keegi möödujatest läks talle vastu kätt ning kohvi loksus üle ääre riidele. "Oumaigaad.......või siiski peaksin ma selle endale jätma ja puhtaks pesema." lausus Kate vaadates Romeo poole kerge süütundega.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:58:54 GMT 3
Romeo turtsatas. "Jäta see enda kätte. Tegijal juhtub nii mõndagi." Ta lonksas oma kohvi. "Niisiis, mis edasi plaanid teha? Seisame siin või..?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 21:26:54 GMT 3
"Okey, kui sa nii arvad mul oligi selline jakk garderoobist puudu." nearatas Kate lõbusalt. "Aga selle koha pealt, mida me edasi teeme, i have no idea." turtsatas neiu "Sul ei ole ettepanekuid?"Aeglaselt hakkas näitsik edasi liikuma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:30:47 GMT 3
Romeo koukis taskust välja oma iPhone'i ja vaatas kella. "Me võime näiteks loomaaeda minna. See peaks olema nüüd avatud." Noormees oli paar korda läbi Central Parki loomaaia jalutanud, kuid mitte piisavalt kaua, et loomadest õiget aimu saada.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 21:47:29 GMT 3
Hetkeks kaalunud lausus ta "See oleks päris hea mõte, ma ei mäletagi millla ma seal käisin." Neidis oli seal käinud vaid korrda, kui ta siia alles kolis, kuid nüüd oli täitsa õige aeg enda mälu värskendada. "Sinu järel siis." muigas Kate, oodates kuni noormees liikuma hakkab.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:50:19 GMT 3
Nad hakkasid kõndima. "Sulle meeldivad loomad?" küsis Romeo.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 21:58:38 GMT 3
"Nii kaua kuni nad mulle kallale ei tule, siis muidugi. Seda ütlen ma sulle kohe, et ma olen pigem kassi kui koera inimene." seletas neiu kõndides noormehe kõrval. "Ja ma oletan, et sulle meeldivad loomad, muidu sa seda välja ei oleks pakkunud, et me loomaaeda külastame." vaatas Kate noormeest küsiva pilguga. "Ja palun ütle mulle, et sa oled kassi inimene?" naeris Kate pisut anuvalt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 22:00:18 GMT 3
Romeo naeratas Kate'ile. "Võib ka nii öelda. Mu vanas kodus oli meil kolm kassi. Ja koer. Aga see koer ei sallinud mind." Noormees turtsatas. "Nad ei tule sulle kallale, nad on puurides."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 22:07:57 GMT 3
"Väga hea, siis ei ole ma ainuke, keda koerad ei salli ja ega mina neid ka tegelikult eriti ei salli." turtsatas neiu ning liikus Romeo kõrval. "Seegi hea, et nad kinni on, aga kui mõni lõvi mind klillida tahab siis lepime kokku, et sa kaitsed mind ikka?" tegi Kate puppyface´i ning hakkas lõbusalt naerma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 22:09:25 GMT 3
Romeo naeris. Nad jõudsid loomaaia väravate juurde, noormees otsis taskust raha ja ostis kaks piletit. Ühe ulatas ta Kate'ile. "Palun."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 22:20:51 GMT 3
Noormehe naer pani ka neidise muigama. Ta peatus koos Romeoga ning ootas kannatlikult. "Wow, see on siis esimene pilet mille sa mulle välja oled teinud. Kas neid tuleb veel?" küsis Kate kavalalt muiates, saades kätte enda pileti. "Mida me siis kõigepealt vaatame?" pöördus ta noormehe poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 22:26:18 GMT 3
Romeo teadis, mis mõju tema säravvalgel naeratusel enamasti on. See naeratus oli põhjustanud fänniklubisid internetis ja kiljuvaid fänne erinevatel üritustel, kus ta käinud oli. "On lootust küll," lausus ta. "Lähme näiteks jääkarusid vaatama?"
|
|