|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 10:45:15 GMT 3
Kate muigas ning noogutas kavalt "Okey, eks ma jätan meelde teinekord kui mul kuskile minna on vaja." Lükanud noormeest õrnalt vastu õlga, naeris neiu ning jalutas Romeo järgi. "Sinu järel."loomaaias oli parasjagu rahvast ning ka ilm hakkas ilusamaks muutuma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 11:39:43 GMT 3
Romeo võttis suuna jääkarude puuri poole. Kõndides küsis ta Kate'ilt: "Kas on mingit võimalust, et ma kuulen kunagi sinu laulmist?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 12:10:58 GMT 3
"Noo eks näeb," muigas Kate lõbusalt ,"oleneb palju maksad?" Tüdruk kõndis edasi, kuid hoidis pilku noormehele. "Mõni teinekord ehk." lausus näitsik kavalalt, "aga sel juhul pead sa ka laulma." Viinud pilgu poisilt eemale, uuris ta erinevaid puure, millest nad möödusid.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 12:27:39 GMT 3
Nad jõudsid jääkarude puuri juurde ja Romeo toetas oma käed piirdeservale. "Kas ma kuulen väljapressimist?" küsis ta muiates. "Kusjuures, ma pole oma hea aasta-kaks laulnud, mu hääl ei pruugi enam seesama olla."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 15:57:58 GMT 3
Toetanud end noormehe kõrvale, muigas ta hetkeks, "Ega tänapäeval ei saa enam midagi tasuta." Kate viis enda pilgu puurile ning lausus naerdes, "Seda räägivad nad kõik. Ma olen kindel, et su laulu hääl on endiselt täiesti korras ja kui ei ole, eks ma siis teatan sulle, kas sul on üldse võimalust lauljana kunagi läbi lüüa." kehitas nooruk õlgu ning asetas käe Romeo õlale, "You are definately perfect."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 16:34:28 GMT 3
Romeo naeratas. "Don't jump to conclusions. Ma võin täiesti häälest ära olla, aga ise ei teagi seda." Ta jälgis jääkaru, kes oma territooriumil olevas tiigis ujus. "Ma olen juba lauljana teeninud. Arvan, et veidi harjutamist ja olen taas mina ise."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 16:47:06 GMT 3
"Hah, eks seda me veel näeme, kui häälest ära sa oled," muigas Kate liikudes noormehe teisele küljele, hoides ikka veel kätt tema õlal, "Ma olen selles täiesti kindel." teatas näitsik rõõmsalt ning uuris jääkaru, kes kaugelt vaadates oli väga nunnu. "Peace, bear. Love ya!" ütles neiu lehvitades kahte sõrme. "Ta on täitsa nunnukas." Nooruk võttis enda kotist mobiili ning pöördus Romeo poole. "Jäädvustame hetke?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 16:48:47 GMT 3
"Ikka." Romeo naeratas. "Sa trumpad küll selle jääkaru üle," mainis ta poolnaljaga ning pilgutas silma.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 17:27:21 GMT 3
Poseerinud lõbusalt koos poisiga, klõpsas ta enda mobiiliga pildi. Seadnud selle Romeo helistaja pildiks, lükkas ta elektroonikavidina tagasi käekotti. "Shut up," naeris neiu heites veel ühe pilgu jääkarule. "Ma ei vaidle vastu, et ma kena olen." muigas Kate, plaksutades enda pikki musti ripsmeid. "Ma kahjuks ei oska inimest ja looma võrrelda, aga ma arvan et see karu on siin loomaaias kindlasti üks kena tibi." naeris näitsik, keerates puurile selja.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 18:41:47 GMT 3
Romeo heitis veel korra kollakasvalgele loomale pilgu. "Minuarust on ta küll poiss." Ta pöördus taas Kate'i poole. "Kuhu me edasi võiks minna?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 19:07:26 GMT 3
"Pshh...mida iganes." hakkas neiu laginal naerma, heites Romeole sõbraliku pilgu. Noormees tundus talle iga minutiga huvitavam ja toredam kaaslane. "Elevandid." lausus Kate, sest väiksena need loomad meeldisid talle hullupööra. Ta hakkas vaikselt kõndima, uurides ka teele jäävaid puure. Korraga hakkas näitsiku kõht korisema,"ma arvan, et ma peaksin midagi sööma." teatas ta muiates ning märgates samal ajal eemal hot dogi putkat, millele ta enda suuna võttis.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:09:01 GMT 3
Romeo järgnes Kate'ile. "Elevandid? Miks selline valik, kui tohib küsida?" uuris noormees huvitatult.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 19:18:15 GMT 3
"Ikka tohib," lausus Kate "kui ma väiksem olin, siis mulle meeldis vaadata loodus TVkanaleid ja sealt nad mulle meeldima hakkasid. Mul peaks isegi kodus kuskil kastitäis elevandi mänguasju olema, rääkimata plakatitest ja piltidest, mis mu seinal rippusid. Noh, see kõik lõppes siis, kui ma käisin vanematega loomaaias ja elevant meid märjaks pritsisid ning kohutavalt valju häält tegid." teatas neiu kergelt muiates. Ta peatus ning ostis kaks hotdogi ulatades ühe Romeole. "Nüüd olen mina ka sulle midagi välja teinud. Aga räägi kas sul ei ole väiksena mingit sellist hullustust mõne asja üle olnud?" uuris näitsik, hammustades kuuma sööki.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:23:57 GMT 3
"Aitäh. Nüüd oleme tasa," tänas Romeo hot dogi vastu võttes. "Mul oli kunagi suur kollektsioon mudelautosid. Mitte lihtsalt suvalisi hulgimüügist saadavaid, vaid välismaalt toodud. Kõige kaugem on ilmselt Jaapanist, see oli Nissan Skyline GTR. Ja asi ei piirdunud vaid mudelitega. Plakateid kogusin ka, seinad olid kaetud autofotodega."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 19:33:58 GMT 3
"Palun - palun," lausus Kate sõbralikult. Hammustanud uue ampsu, neelas ta selle alla. Vaikselt hakkas neiu kõht täis saama. "Siis olid sa ju ikka täielik kollektsionäär. Kus need kõik nüüd on? Ega sa neid maha ei müünud?" uuris neiu huvitatult. Talle meeldis väga igasuguseid kogusi uurida, kuigi tal endal ei oleks piisavalt püsivust, et midagi koguma hakata. Kuigi kodus oli tal mitu riiulitäit muusika CD ja vanu vinüüle.
|
|