|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:36:59 GMT 3
"Mm..." Romeo hammustas oma hot dogi. "Kui ma ei eksi, siis peaksid need olema kuskil kastis. Maha ma neid ei müünud, vaid võtsin endaga kaasa. Kuigi miski ei välista, et osa sellest kogust jäi Euroopasse."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 19:43:02 GMT 3
"Lahe, neid oleks kindlasti huvitav uurida, eriti kui igaüks neist on erinevast riigist. Seega kaasnevad nendega koos ka erinevad lood." lausus Kate ning sõi enda hotdogi, mis oli juba otsakorral. "Muide, kui sind muusika huvitab, siis mul on kodus koos papsiga päris suur kogu cd plaate ja vinüüle. Meil on nii old school'i kui ka tänapäeva muusikat." ütles neidis ning pistis viimase tüki oma söögist suhu.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:45:44 GMT 3
Romeo naeratas. "Vaevalt sind nüüd autod huvitavad..." Ta sõi oma hot dogi kiirelt ära. "Muusikakogu? Pole paha." Ta viskas hot dogi paberi prügikasti. "Elevantide juurde, seega?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 19:53:36 GMT 3
Visanud ka enda paberi prügikasti, jäi neiu Romeot vaatama "Miks mind autod ei või huvitada?!" küsis Kate kergitades enda kulme, "kui sa veedad enamus enda ajast juba väiksest saati koos oma isa või tema vennaga jääb midagi külge ka." nähvas Kate hetkeks, kuid manas siis näole taas naeratuse, mis seal juba ennem olnud oli. "Jah. Ja muideks, mulle ei meeldi kui inimesed paigutatakse mingisugustesse kastidesse. Nagu et tüdrukd ja autod ei sobi kokku või et poisid ja peotants, ballet, iluuiustamine või kas või modellindus. Kohe hakatakse kritiseerima neid, kes pisut enda piirkonnast välja liiguvad." teatas ta selgitades enda seisukohta.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:56:04 GMT 3
Romeo astus automaatselt sammu tagasi. "Vabandust. Tulised seisukohad. Sain aru, enam ei eksi." Ta silmitses Kate'i. "Sa oled pahasena veel armsam, kas tead." Naeratus.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 20:08:13 GMT 3
Neiu noogutas tõsiselt, sest tõsi mõnikord kaitses ta enda seisukohti väga tormiliselt. "Eks sa pead siis tihkemini valesi asju ütlema," pilgutas Kate silma ning asetas käe poisi õlgadele. "Isegi meie esimene tüli on juba möödunud. Aga nüüd liigume edasi sest mu elevandid ootavad!" muigas tütarlaps taas lõbusalt. Hoides kätt endiselt poisi õlal, hakkas ta liikuma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 20:10:30 GMT 3
Romeo oli asjade käiguga rahul. Neiu sooja kätt oma õlal tunda oli meeldiv. "Sinu elevandid. Vean kihla, et sul on neile juba nimedki mõeldud," nöökis noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 20:35:43 GMT 3
Kate jalutas lõbusalt noormehe külje vastas ning uuris ümbritsevaid puure. "Muidugi, kuidas siis muidu, kuidas oleks Romeo ja Julia." nöökis neiu lõbusalt vastu, "või Romeo ja Kate." lisas ta natukese aja pärast, märgates juba suuri halle loomi. "Noh, kohale me jõudsime, aga ma loodan, et ajalugu korduma ei hakka." muigas neiu ning eemaldas käe noormehe õlalt, asetades selle piirdele. "Noh, Romeo, kas sa tahad Romeoga tutvuda?" küsis neiu lustlikult narritades, mõnikord oli hea lapsikult käituda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 20:39:22 GMT 3
"Ma võin Romeot paluda, et ta sind ei pritsiks," pakkus Romeo abivalmilt ja naeris. "Samas, Kate on nii tujukas, et ma ei oska selle koha pealt kuidagi aidata," läks ta neiu mänguga kaasa.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 20:46:55 GMT 3
"Oh, kui viisakas sinust," lausus Kate lõbusalt naeratades. "Tujukas? Talle lihtsalt ei meeldi teiste pilgu all olla äkki." kaitses neiu mänglevalt eemal seisvat elevanti. "Tead, kui nad lähemale tulevad, siis me lahkume, onju?" tegi tütarlaps väikse diili, vaadates ise suuri olendeid, kes ei tundunud üldse häiritud olevat suurest rahvamassist.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 20:48:50 GMT 3
Romeo lasi kuuldavale vaikse naeru. "Minevik torgib takka, mis? Ära muretse. Nad ei tee sulle midagi - mina olen siin," tegi noormees Lõvikuninga häält.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 20:53:02 GMT 3
"Ära naera," lausus Kate ise naerma puhkedes. "Jah, see hullult lohutab, aga tore teada siiski." teatas ta võpatades, hetkel kui elevant end lihtsalt ringi keeras. "Damn, ma saan aru kui ma lõvi põeks, aga elevanti. Cmon." muigas ta kuigi ta ei saanud sellele midagi parata. Just nagu Romeo ütles - Minevik torgib takka.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 20:54:52 GMT 3
Romeo tõstis käe ja patsutas Kate'i pead. "No worries. Mu isa sõnul tegin ma väiksena minekut, kui konna nägin."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 21:05:08 GMT 3
"Pshh...nüüd trumpasid sa mu küll üle." naeris seekord Kate lõbusalt. Viinud pilgu noormehele, lausus ta õlgu kehitades "Igalühel omad hirmud. Vähemalt ei ole ma kunagi pimedust ega kõrgust kartnud. Tegelikult mulle meeldib kuskil kõrgel olla ja siis öiselt säravat linna vaadata. See on nii mõnus." Ta lükkas enda juuksed selja peale ning mõtles öise Manhattani peale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 21:20:13 GMT 3
"Said nüüd." Romeo muigas. "Kui ma kõrgust kardaks, elaks ma kuskil madalal, kindlalt kahe jalaga maa peal. Aga praegu elan katusekorteris. Kõrgus on mõnus. Tekitab kergelt jumaliku tunde - tegus linn laiub jalge all."
|
|