|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 23:05:07 GMT 3
"Oo, mul poleks selle vastu midagi," nokkis Romeo. Nende ümber kostis mitmehäälset sädinat, sekka suure puna-aara hõiked ja "Terre-terre" hüüud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 9:16:53 GMT 3
"Davai, lähme siis minu juurde," lausus Kate silma pilgutades, "mul pole nagu nii kedagi kodus." Ta muigas, vaadates punast aarat ning oodates samal ajal noormehe vastust. "Kui sul muidugi muid plaane pole tänaseks." lisas nedis kiirelt, et mitte liiga pealetükkiv olla.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 16:24:03 GMT 3
Romeo vedas suunurgad üles. "Ah selline näeb välja sinu plaan inimröövist? Meelitad ohvri enda juurde? Kas see natuke liiga lame ei ole?" küsis ta muiates. "Ja ma ütlesin sulle juba enne, et mul pole mingeid plaane."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:01:30 GMT 3
"Pshh...lame?" neiu raputas pead ning muigas lõbusalt. "Anyway, viitsid siis tulla?" kordas Kate enda küsimust, kui ta puuridest eemale astus. Jäänud noormeest silmitsema, asetas ta käed rinnale risti.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 22:03:56 GMT 3
Romeo noogutas. "Ikka viitsin." Ta heitis veel ühe pilgu aarale, kes hõikas neile järgi "Terre-terre!"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:28:06 GMT 3
"Tore, siis võtame takso, sest ma ei viitsi jalutada," lausus Kate kõndides linnumajast välja. Õues oli ikka veel väga palav ning särav päike pimestas teda hetkeks. Rahvast oli üsna palju vahepeal juurde tekkinud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 22:31:07 GMT 3
Romeo kissitas hetkeks silmi, kuni need päevavalgusega harjusid. "Olgu. Ma maksan," pakkus ta. Miks mitte teha Kate'ile veel rõõmu.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:47:51 GMT 3
"Heh, okey." nõustus Kate, sest vaielda ta ei viitsinud. Möödunud taas samadest puuridest ning liikudes mööda samu radu, hoidis ta pilku noormehel. "Muide, sa oled teine poiss, kelle ma enda korterisse üldse kutsunud olen." muigas Kate lõbusalt. Ta lükkas enda juuksed seljale ning lõi jalaga teel seisvat kivi, mis rohu sisse maandus.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 22:49:57 GMT 3
"Kas tõesti?" Romeo heitis Kate'ile lustaka pilgu. "Ja millega ma selle au ära olen teeninud?" küsis ta siis. Elevandid pasundasid valjult, kui nad möödusid.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 23:06:20 GMT 3
Kate muigas hetkeks ,"mul on sinuga lihtsalt väga tore koos olla. Ja sa võiksid ju teada, kus ma elan." Neiu võpatas kergelt elevantide peale, kuid keeras siis pilgu tagasi noormehele, "kas me teist teed pidi ei olek saanud minna." Heitnud pilgu seljataha, judistas ta enda õlgu.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 23:09:52 GMT 3
Romeo kiikas üle õla ning asetas siis käe Kate'i õlale, peatades neiu. "Vaata, mis nad teevad!" Kaks looma olid oma londid kokku keeranud ning nühkisid oma päid üksteise vastu. Eemal passivad Jaapani turistid hakkasid kohe meeletult pilte klõpsutama. "Nad ei ole ju nii jubedad, nagu sa arvad," sõnas noormees soojalt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 12:00:31 GMT 3
Romeo käsi vajus neidise õlale, mille peale Kate ringi pöördus ning elevante imetles. "Aww, nii armas." lausus neiu naeratades. Nii tundusid nad tõesti väga armsad ja süütud loomakesed. "Ei ole küll jah, aga see paneb lihtsalt ehmatama." nõustus ta, hoides ikka veel pilku loomadel, kes nühkisid oma päid üksteise vastu. "Pean tihkemini loomaaias käima, siis saan üle sellest ehmatusest." teatas tütarlaps ning muigas lõbusalt, pöörates näo poisi poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 12:15:35 GMT 3
Romeo naeratas neiule. "Näed, mul on vahepeal õigus ka," ütles ta lõbusalt. Eemal pladistasid jõehobud oma tiigis ringi, linnud laulsid ja päike säras. Superilus ilm.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 12:25:47 GMT 3
Neidis turtsatas lõbusalt, "sul vedas lihtsalt, aga ega ma seda ehmatamist seal küll niipea ära ei unusta."muigas Kate ning viis pilgu Romeole. "Tundub, et tänane ilm ei olegi nii hull, kui alguses paistis." lausus ta, viies pilgu üles sinisele taevale, kus olid vaid üksikud valged pilve tupsud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 13:46:59 GMT 3
Jõudnud loomaaiast välja, pöördus Romeo Kate'i poole. "Natuke nalja peab ikka saama, muidu on elu liiga igav."
|
|