|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 20:12:16 GMT 3
Väga võimalik ju, et istuks. Oli ju väga erinevaid inimesi, keda näiteks ei huvitanud see, kas nad on mõrvarid või mitte. Osa näitasid ennast päevavalgel ja avalikult, osad varjasid. Kuid ta noogutas aeglaselt. See oli ning tänu oma arvamuse avaldamisele oligi ta endast jätnud blondiini mulje. See oli solvang tema jaoks.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 20:14:30 GMT 3
"Oled solvunud või midagi? Sorri sel juhul," ütles Alec tüdrukut tähelepanelikult jälgides. Tavaliselt rääkis Alec nii kaua, kuni keegi solvus, Romeo oli juba kahekordne tõestus.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 20:17:12 GMT 3
Neidis tõstis pilgu, vaadates teda veidi aega. See oli imelik, et keegi üldse vabandust palus. "Ei. Lihtsalt mõtlik," valetas ta. Ta ei oskaks lihtsalt öelda kogu tõde välja. Ja kuidas inimesed reageeriksid kui nad saaksid üldse teada, et temasugusel nohikul on ka tunded? "Ei ole midagi. Hakkan harjuma," lausus ta ükskõikset häält järele matkides ning võttis veelühe isuäratava lusikatäie jäätisest, mille ta suhu pistis.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 20:24:18 GMT 3
"Jah, muidugi," ütles Alec, kuid ei torkinud tüdrukut enam sellel teemal. "Käid siin tihti?" küsis ta hetke pärast.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 20:35:34 GMT 3
Näitsik noogutas. Kuid kuna talle ei esitatud küsimusi enam sel teemal, jätkas ta jäätise söömisega, kuni tema kõrvuni jõudis järgmine küsimus. "Ei. Ainult nädalavahetustel või siis kui ilus päikeseloojang on," lausus ta ning vaatas horisondi poole, silmitsedes seejuures ka sillerdavat vett, mis peegeldasid vastu ka neid kollakaid laike.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 20:37:46 GMT 3
"Minuga võrreldes tihti," sõnas Alec mõtlikult. Ta vaatas vett ning siis viis pilgu tüdrukule. "Oled vastu, kui ma suitsu teeks?" küsis ta pead kallutades. Romeo oli ju peaaegu ära lämbunud või midagi. Seega, ta pidi küsima. Tüdruk oli ju öelnud, et ta ise ei suitseta, seega pole võib-olla harjunud ega midagi.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 20:39:44 GMT 3
Chelsea kergitas mehe poole kulmu. "Sa suitsetasid enne minu ees ja nüüd sa küsid, et kas mul on midagi selle vastu?" küsis ta üllatunud. Vaimustav. Alles nüüd leidis ta aega, et natukenegi viisakas olla! Kuid ta noogutas kergelt. Tal ei olnud midagi selle vastu. Ega tema ju seda prahti enda kopsudesse ei tõmmanud. Ja kes oli tema, et avaldada oma arvamus sel teemal. Ta ju isegi ei teadnud kui kaua too suitsetanud oli.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 20:42:21 GMT 3
"Ma ei viitsinud küsida," ütles Alec lõbustatult. Kuna tüdruk ei öelnud, et ta on vastu, võttis ta ühe suitsu ja süütas selle. "Tahad ka?" küsis mees kergelt õrritades.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 20:45:07 GMT 3
Juliet vaatas meest kõvera pilguga ja vangutas pead:"sa tead, et ma ei suitseta," lausus ta vaiksel toonil. Ta ei kavatsenud ega tahtnud oma kopse sellise asjaga rikkuda. Pealegi ei saaks ta ju enda tervist niisama ka kiita. "Mul on midagi paremat kui suits," tähendas ta suure rahuloluga ning tõstis poolsulanud jäätise oma silmapiirile.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 21:02:26 GMT 3
Alec muigas ja tõmbas mahvi. "Jah, jäätis on ka hea. Kõige parem on õuna oma," vastas Alec lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 21:10:33 GMT 3
"Banaani," vaidlustas näitsik kerge rahuloluga. Ta oli alati jäätiseid armastanud ning alati kui tuli mingi uus firmajäätis välja, oli tema üks neist, kes seda ostis, kuid kriitikut temast ei saanud kunagi. Ta oli liiga suur armastaja, et midagi halvasti öelda selle jääkülma maiuse kohta. "See on kõige parem," tähendas ta kergel toonil ning tõstis oma lusika, millel oli poolsulanud jäätis.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 21:13:21 GMT 3
Alec naeris vaikselt. "Mulle maitseb endiselt siiski vaid õuna oma. Teisi võin ka süüa, aga see on parim," sõnas mees ja tõmbas järgmise mahvi.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 4, 2010 21:22:39 GMT 3
Juba see, et ta oli suutnud mehe naerma ajada, oli hea. See tähendas, et ta oli teinud edusamme. "Igal ühel oma maitse," lausus ta kõiketeadval ja targal toonil. Kuid talle igatahes meeldis banaani ja karamellijäätis kõige rohkem. Mõeldes selle üle, pistiski ta ühe magusa lusikatäie naeratuse saatel suhu, jätkates söömist.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 21:28:14 GMT 3
Alec muigas. "Seda küll jah. Muidugi, sul veab, et ma pole enda vend, kuna siis ta vaidleks sinuga vist isegi siis, kui sa lahkunud oled," sõnas Alec enda venda meenutades. Nad olid ükskord õhtul millegi pärast kunagi vaidlust alustanud, ning tüüp surus enda arvamust siis ka veel peale, kui Alec ammu magas.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 12:14:36 GMT 3
Chelsea naeris vaikselt, lükates oma punased ettelangenud juuksed üle õla seljale, jätkates siis jäätise söömisega. "Mul pole ei vendi ega õdesid. Seega kui mul peaks tekkima tuju vaidlemiseks, teen ma seda vist kassiga," muigas ta vaikselt. Kui kass üldse mõistaks ka, mida Juliet talle öelda kavatseb.
|
|