|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 12:25:59 GMT 3
"Mul on nii vend kui õde," ütles Alec. Ryan ja Melisa. Tegelikult toredad. "Sul on mõnes mõttes vedanud, et sul pole õdesid ega vendasid. Nad võivad väga tüütud olla."
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 13:08:41 GMT 3
Hea seegi, et tal oli keegi. Kuid nagu alati oli Chels üksinda jäetud. Ta oli sellega juba harjunud, kuid sellegi-poolest tundis ta ennast tühjana. "Kuid nii on igav," kurtis ta vaikselt. Oli ka imelik, et ainult tema lood kajavad majas vastu sest ka tema lapsehoidja tuli pärast kooli tema juurde. Olles nii paar tundi, aidates tal selgeks saada mõned valemid, läks ta oma teisi asju ajama, jättes Chelsea Juliet taas üksinda.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 13:12:58 GMT 3
Alec muigas kergelt ja viskas ka selle lõpetatud suitsu minema. "Võimalik. Aga sel juhul tuleb endale kass või koer muretseda. Või siis mõni hea sõber," sõnas Alec õrnalt pead kallutades.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 13:18:06 GMT 3
"Mul on kass," lausus ta rutakalt. Purr ei olnud küll kõige parem seltskonna kaaslane. Tavaliselt tegeles ta oma asjadega, lamaskles rõdul ja jahtis linnukesi. Chelsea jaoks ei olnud tal aga aega ja mahti. "Sõpru?" küsis ta üle, kibrutades veidi kulme. Kes ikka temaga sõbrustama tahaks hakata? Olgu, ta oli küll paljudega tutvutnud, Kate oli küll vana tuttav ja Romeo... vestluskaaslane, kes ta juba vist unustanud on. Seegi kõik.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 13:32:36 GMT 3
"Kellegiga rääkima hakkamine ju pole raske. Sa tulid minuga ka rääkima ju," ütles Alec kergelt õlgu kehitades.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 13:36:25 GMT 3
Chelsea kehitas õlgu, surkides oma jäätise olluses edasi. "Tulin. Kuid keegi ei teeks ju vastupidi," tähendas ta vaikselt. Tal olid tõesti sügavad kahtlused selles suhtes, et kas keegi üldse sooviks kunagi temaga ise rääkima tulla. Kui ta leidis, et enam pole tal midagi öelda, lõpetas ta oma jäätisega ning asetas tühja topsi enda kõrvale.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 13:42:16 GMT 3
"Noh, mina ei oleks küll sinu asemel endaga rääkima tulnud. Ehk, kui mina oleksin sina, siis ma ei oleks tulnud enda välimusega tüübiga rääkima. Kui sa aru saad, mida ma mõtlen," seletas Alec lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 13:44:29 GMT 3
"Miks mitte?" küsis ta seejärel, muigas ta kergelt. Tõesti, miks poleks pidanud ta tulema mehega rääkima? Kas sellepärast, et teda üritati tappa? Või sellepärast, et tema nägu oli armiline? See ei lugenud eriti palju. Pealegi tema ei pakkunud inimeste iseloome vaid välimuse poolest.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 13:54:09 GMT 3
Alec kehitas õlgu. "Ma olen enda jaoks liiga kahtlane," ütles ta lõbustatult. Tõesti, Alec ei meeldinud iseendale.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 13:56:04 GMT 3
Juliet kergitas veidike kulme. Enda jaoks kahtlane. "Madal ego?" pakkus ta, suu kergelt muigvel. Neil oli siis midagi ühist. Ka Chelsea ise ei armastanud ennast nii, nagu oleks pidanud. Riideid kandis ta ka tänu sellele suht maitsetult. Mille jaoks pidi ta ennast üldse pipsutades üles riietuma kui ta nagunii ei üritanud mitte kellelegi meeldida?
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 14:03:16 GMT 3
Alec muigas. "Suht. Ma ei arva, et ma olen mingi mega lahe, nagu enamused, kes käivad pidudel, joovad end täis, oksendavad nurka ja arvavad, et on lahedad," sõnas mees. Tal oli tõesti üsna madal enesehinnang.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 5, 2010 14:07:10 GMT 3
Punapea mõmises midagi omaette. Ta mõistis täielikult mida talle öelda taheti, kuigi tal oli oma vaade Madalast Egost. Pigem oli see tagasihoidlikus, inimene ei pidanud ennast heaks, ta ei leidnud endas märkimisväärseid külgi ja alati alahindas ennast kõiges. Tema oli ise ka samasugune, kuid ajaga on see lihtsalt hakanud hajuma. Tal oli nüüd ükskõik, sest leidis, et kõik need üritused on mõttetused.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 5, 2010 15:41:31 GMT 3
Alec muigas ning vedas käega läbi vee. "Miks sul siis ühtegi sõpra pole?" küsis mees pilku võõrale viies.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 11:48:34 GMT 3
Chelsea kehitas vaikselt õlgu:"Ma ei tea. Ilmselt sellepärast, et ma olen eemalehoidev teiste jaoks, nohik, hale ja stiilimaitseta?" pakkus ta ükskõiksel toonil. Ajaga oli ta selle asjaga juba ära hajunud ning ta isegi ei vaevunud teesklema ja tegema endast seda, mida ta õieti ei olnudki. Ta teadis isegi, et kui ta kunagi kolledžisse saab, siis ilmselt seal hakkab ta oma kursusekaaslastega suhtlema.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 14:03:45 GMT 3
"Õpid siis viitele kogu aeg?" küsis Alec kerge lõbususega. Alec'i koolis, kus tema kunagi ammu käis, polnud üldse selliseid, kes eriti õpiksid, kuid keegi pole allakäinud. Kõik siiski kuulasid, isegi kui nad mööda klassi ringi jooksid ja lärmasid. Kontrolltööd ja värgid tehti enamasti headele hinnetele, kahelisi ka ei olnud, kuigi tõesti õpetajad ei saanud aru, kuidas nad said nii teha. Spikerdamist polnud.[/i]
|
|