|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 15:56:48 GMT 3
Chelsea noogutas kergelt. "Mul ei jää midagi üle," lausus ta vaikselt. Pealegi oli õppimine ka väga lõbusaks tegevuseks kujunenud. Ta alati lihtsalt tundis, kuidas kõik need teadmised, mida ta on omandanud alguses vastu tema kolpa peksavad ennast ja siis summutab ta kõik maha, pidades meele asju, olgugi, et mitte päris üksikasjalikult.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 16:28:10 GMT 3
Alec kallutas kergelt pead. "See siis tähendab seda, et enda vabal ajal, mida enamused sõpradega sisustavad, sisustad sina õppimisega? Vau," sõnas Alec kergelt tunnustavalt. Ta ei olnud sellist inimest veel kohanud, aga kunagi on ikka esimene kord ju.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 16:35:44 GMT 3
Chels kehitas taas veidike õlgu:"Mul ei jää jälle midagi üle. Ma ei käi väljas ma tean siin väheseid. Kolisin ainult hiljuti siia ja õppimine ongi minu... hobiks muutumas," lausus ta. Kuigi ta ei oleks suutnud seletada miks see nii on, üritas ta vähemalt midagi selgeks teha. "Kuid kuidas sinuga lood olid? Õppisid hoolikalt koolis?" uuris ta, manades näole sõbraliku naeratuse.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 16:42:53 GMT 3
Alec turtsatas kergelt, kui kuulis küsimust enda õppimise kohta. "Mina... ei õppinud eriti hoolikalt, aga kontrolltööd ja muud tööd sain alati head hinded, sest mulle jäid asjad meelde, isegi, kui ma ei olnud õpitavasse süvenenud. Terve meie klass oli selline," vastas ta siis rahulikult sõnu valides.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 17:00:03 GMT 3
Juliet kergitas veidike kulme:"Sa oled ikka kohalik, eks?" küsis ta ettevaatlikult. Ta lihtsalt poleks osanud oodata, et tema naaberkoolis olid kunagi sellised klassid. Kõik õpilased, kes temaga samas ruumis viibisid, olid alati kuulekad, valivad ja õppisid samuti hästi, kuid paistis, et Chelsea oli üks neist, kes kõige rohkem pingutas õppimise nimel.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 17:03:23 GMT 3
Alec muigas. "Ei, ma ei ole kohalik. Ma kolisin siia alles paar aastat tagasi," sõnas mees lõbustatult. Täpsemalt peale seda, kui ta enda juhi vastu pöördus ning armi sai. Siis ta pidi peituma, ning nad ei osanud Alec'it USA'st otsida, kuna mees oli sellest kohast alati halvasti rääkinud.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 19:08:54 GMT 3
Näitsik kergitas vaid kulme, kuid noogutas, kuigi ta poleks isegi üllatunud, et Ameerikas on selliseid klasse, mis ei teegi eriti midagi ja siis saavad veel häid hindeid kah. "Ma... kolisin siia hiljuti, kui ma seda veel maininud pole," lausus ta vaikselt. Ta ei olnud see-eest ju kogu vestlust omale mällu salvestanud, seega ta lihtsalt kahtles.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 19:13:51 GMT 3
Alec kehitas õlgu. "Vist korra ütlesid," ütles ta kahtlevalt. Midagi vist tõesti oli.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 19:20:51 GMT 3
Neidis kehitas õlgu. Tõesti, tal oli see pisike mainitud detail meelest läinud. "Noh, nüüd tegin siis selle vähemalt kindlaks," lausus ta rahulolevalt, hoolimata sellest, et ta ilmselt tõesti kordas seda sõna.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 19:27:12 GMT 3
"Mingi ütlus oli ka kordamise kohta, aga ma ei mäleta seda täpselt. Igatahes pidi kordamine hea olema," sõnas Alec lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 19:28:50 GMT 3
"Hea?" küsis ta ning muigas siis:"Kordamine on tarkuse ema. Seda vist mõtlesid?" uuris ta. See ei olnud nüüd küll kes-teab kui populaarne ütlus, kuid siiski oli see tema kõrvuni jõudnud. Ise kasutas ta seda aga üliharva. Ehk praktiliselt mitte kunagi.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 19:37:07 GMT 3
"Jah, seesama," ütles Alec noogutades. Need vanasõnad ei olnud asjad, mis talle eriti meelde jääksid.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 20:22:24 GMT 3
Muie venis Chels'i näole:"See on vene keele õpikust tulnud tegelikult. Sealt ma selle avastasingi kui aus olla," tähendas ta kerge uhkusetundega, et ta vähemalt oskas mõnd teist keelt peale inglise. Saksa keel ei läinud küll nii ladusalt, aga ta oskas seda küll.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 20:30:37 GMT 3
"Sa oskad vene keelt? Vägev. Ma oskan ka mõnda keelt, aga need pole nii väga levinud," ütles Alec tunnustava tooniga.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 6, 2010 21:36:26 GMT 3
Chelsie noogutas, kuid köhatas kergelt siis. "Näiteks milliseid? Esperanto?" huvitus ta. See viimane keel polnud küll nii väga levinud, aga seda kasutati küll ja inimesed rääkisid selles keeles küll ja küll. Mõni õppis ka seda, kuid ise tüdruk ei olnud veel huvi tundmas selle vastu. Võib-olla kunagi hiljem.
|
|