|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 16:05:39 GMT 3
Alec naeris vaikselt ning raputas pead. "Ei, ma olen õppinud araabia ja indoneesia keelt ning minu emakeeleks on kreeka keel," sõnas mees kergelt pead kallutades. [/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 7, 2010 21:29:29 GMT 3
"Ohsa," pomises neidis vaikselt. Kreeklane. Ta ei oleks kordagi oodanud, et ta kohtab kedagi, kes on üldiselt seotud olümpiamängude maaga. Ateena, linn, mida ta on vaid piltidel näinud, oli ka väga ilus ja talle meeldis seal. Pealegi oli Kreekas ka huvitav jumalate ajalugu, mida ta on tegelikult ka uurinud. "Seal oli ilmselt päikeselisem kui siin..." tähendas ta vaikselt. Taaskord teadis ta seda, et inimesed seal olid päevitunud nahaga.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 21:31:21 GMT 3
"Üldiselt küll. Aga siin on ka seda piisavalt," kehitas Alec õlgu. Kreeka oli ilus, Ateena samuti, kuid Alec ei igatsenud seda. Ta ei tahtnud sinna enam tagasi minna, liiga palju halbu mälestusi. Need oleksid ta seal enda alla matnud.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 7, 2010 21:36:52 GMT 3
Näitsik naeratas kergelt. Nüüd turgatasid talle pähe küsimused mitte ainult turismi ja majanduse kohta, vaid ka üldiste asjade vastu kerkis tal huvi ka. "Kuid kuidas on lood vaatamisväärsustega? Ja kultuuriga?" uuris ta, tundes suurt uudishimu Alec'i kodumaa vastu.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 21:39:14 GMT 3
Alec kortsutas kergelt kulmu. "Vaatamisväärsused... noh, seal käib palju turiste, kõik vaatavad mingeid mälestusmärke ja mida veel. Kultuur... Sel ajal, kui mina seal veel olin, oli sellega kõik korras," kehitas mees ebamääraselt õlgu. Tal oli seal parematki teha, kui riigi oludega tutvuda.[/color]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 7, 2010 21:41:19 GMT 3
Juliet pööritas kergelt silmi:"Kultuuri alt sooviksin ma teada näiteks rahvuslikke oopereid, lavateoseid, kasvõi näiteks mõni kuulsam teater. Lihtsalt see, et seal on amfiteater, ei ütle eriti midagi," sõnas ta vaikselt, ise kõheldes natuke oma teadmistes. Jah, amfiteater oli kreekas. Süütult naeratades, vaatas ta taas mehele otsa.[/I]
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 21:43:03 GMT 3
Alec jõllitas tüdrukut üllatunult. "Okei... kusjuures, minu käest sa ei saa eriti uut informatsiooni, kuna ma tõesti käisin seal viimati umbes kolm aastat tagasi või nii," ütles mees kergelt pead kallutades. [/color]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 7, 2010 21:46:47 GMT 3
Juba see, et tema uudishimu või küsimustevool paistis meest üllatavat, oli Chelseale meelepärane. Siiski polnud tema teadmised kultuuridest ja muudest maadest vananenud ja ta teadis ka midagi. "Ja sa ei kontakteeru kellegiga, kes on sinu kodumaal?" paistis ta nüüd ise veidi jahmunud olevat.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 22:01:01 GMT 3
"Um... kontakteerun ikka, aga nad ei ole eriti seda tüüpi, kes käiksid teatrites ning ma ei tea, kus üritustel," kehitas Alec õlgu. Nende Juht hakkaks praegu naerma ja vaataks küsijat lolli näoga, kui temalt küsitaks, et mis etendus hetkel kõige populaarsem on.[/i]
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jun 9, 2010 12:41:06 GMT 3
Chelsea muigas vildakalt:"Mis ajast pole kreeklased huvitatud oma huvitavast ajaloost? Oma maa ajalugu on ju ka üks põhilistest asjadest mida tundma peab," lausus ta mõtlikult. Vähemalt nii talle tundus. Kuidas ta muudmoodi saakski seletada teistele võlust, mis peitub näiteks Ameerikas?
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 9, 2010 12:57:16 GMT 3
"No... minu tutvusringkond on seal hoopis teistsugune kui siin," kehitas Alec õlgu. "Nad teavad ajalugu, aga nad ei ole huvitatud teatritest ma ja ei tea mis asjadest," selgitas mees.[/color]
|
|