|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:01:36 GMT 3
Õrnalt pööras Romeo Chelsea taas selili, sest neiu lihased olid lõdvenenud. "Kas ma ütlesin või tegin midagi valesti?" küsis ta, hoides näitsikut paigal.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:12:00 GMT 3
Chelsea vangutas ainult pead ja vaatas korraks noormehele otsa enne kui taas silmad sulges. "Ei," vastas ta oma tavapärase ja pisut ka liiga ükskõikse häälega.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:13:59 GMT 3
"Siis miks käitud sa nii, nagu ma oleksin midagi teinud?" küsis Romeo, kummardus Chelsea kohale ja suudles teda õrnalt.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:17:16 GMT 3
Taas tajus ta neid judinaid kui Romeo teda suudles ning kuigi talle oli hakanud see vastumeelt olema, vastas ta sellele, eemaldudes peagi ise. "Sest sa ei tea mind, aga sa suudled. Sul on oma tüdruk, Kate, kes on juhuslikult minu parim sõbranna ja sa ei tahagi peatuda," lausus ta kulme kibrutades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:22:20 GMT 3
Fakk. Parim inimene, kelle otsa sattuda. "Vahel võib ju veidi lõbutseda ka," sõnas Romeo. Kui ta juhtunut hiljem mäletab ja sellest Kate'ile räägib, olen ma surnud. Nüüd ei tundunudki neiu veel rohkem täisjootmine halva mõttena.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:29:58 GMT 3
Poisid olid ja jäid Chelseale mõistmatuks. Kui ta kord käis Katega, miks siis mitte rahuldada oma vajadusi temal? Seda ta muidugi välja ei öelnud ja samuti ei oleks ta julgenud ka Katele välja rääkida, et nad oleksid ilmelt Romeoga praegu voodis aelemas. "Aga sa ju armastad teda, eks?" küsis ta vaikselt. Ma ei taha reetur olla! Ei taha, ei taha!
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:33:23 GMT 3
Good question. "Loomulikult," vastas Romeo, hoides pilku Chelseal. Ta kummardus uuesti ja suudles neidu hetkeks, eemaldudes siis. Ta ei olnud ju Chelseaga maganud, et see mingi truudusemurdmisena arvesse läheks.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:38:20 GMT 3
Selle peale ta naeratas. Vähemalt ta tegi seda, mitte ei pidanud Kate'i oma hoorana. Jah, ta oli küll väga populaarne ja mida kõike, kuid mitte keegi ei väärinud ju sellist tiitlit. Kui teda taas õrnalt suudeldi, kergitas ta kulme kui Romeo eemaldus. Ta teadis piire, tore seegi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:41:06 GMT 3
"Niisiis." Romeo tõmbas Chelseale teki peale. "Jää magama. Puhka end välja." Nii öelnud, tõusis ta ja lahkus magamistoast, tõmmates ukse enda järel kinni. Noormees suundus alumisele korrusele, et seal veidi koristada.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:43:06 GMT 3
Tütarlaps ohkas vaikselt ning noogutas talle. Vaadates veel kuidas uks sulgub Romeo järel, vajus ta täiesti pikali ning sulges silmad. Uni ei olnud küll eriti kiire tulema, ent viimaks, kui ta sai väherdud ühelt küljelt teisele, jäi punapea raskelt magama.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:47:11 GMT 3
Romeo koristas nõud ära ja ladus need nõudepesumasinasse. Chelsea sõnad olid ta mõtlema pannud. Kas ta tõesti armastas Kate'i või oli see lihtsalt otsing?
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:50:46 GMT 3
Möödus kolm tundi ning tütarlaps ärkas viimaks. Ta tundis kohutavat janu ning ta pea käis veel kergelt ringi, kuid erinevalt sellest, mis ta enne oli, mõtles ta nüüd kainelt. Sõrmedega läbi juuste libistanud, vaatas ta ringi ning üllatus, nähes, et ta ei ole oma kodus vaid kusagil mujal. Jah, ta mäletas küll, et ta oli Romeo juurde stuudiosse tulnud, kuid mis edasi oli, seda ta eriti ei teadnud. Ja ilmselt ei soovigi teada.
Ta libistas teki oma pealt ära ning võttis kapilt klaasi, kust ta enne vett joonud oli ning läks toast välja sinnapoole, kus ta arvas kööki olevat.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 14:54:05 GMT 3
Romeo oli elutuppa diivanile tukkuma jäänud. Telekas mängis parajasti "A Guide To Recognizing Your Saints". Ju siis piisas alkoholiaurudest, et noormees rajalt maha võtta. Tegelikkuses oli tal väga madal alkoholitaluvus.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 14, 2010 14:58:53 GMT 3
Chelsea liikus keerdtrepist alla ning jõudis peagi kööki kust ta omale kraanist vett kallas ja selle kiirelt ära jõi. Tema janu ei kustunud niisiis täitis ta teisel korral samuti oma klaasi, juues selle korraga tühjaks. Seejärel kõndis ta tuppa kus ta kuulis telekat käimas ning kergitas kulme kui nägi Romeod seal magamas. Ta astus vaikselt sinna ning raputas teda õrnalt õlast, vaadates korraks ka teleka poole. Mingi draama film käis, mida ta aga näinud ei olnud ja ei osanud ka hinnangut anda. Seejärel suunas ta oma sinised silmad tagasi noormehele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 15:02:42 GMT 3
Romeo ärkas kergest raputusest. Ta avas oma pruunid silmad aeglaselt ning sirutas end. "Ma jäin magama..." pomises noormees ja kattis suu käega, et haigutust varjata.
|
|