|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 19:26:24 GMT 3
Eric istusakna laual, sigaret hambus ning näol tuim ilme. Poisil oli huul marraskil ning, kui ta seda puudutas, võpatas Eric valust. ,,Värdjas selline,'' mõtles poiss vihaselt ja ohkas siis. Ta polnud enam ammu suitsu teinud, kuid praegu oli see arvatavasti ainukene asi, mis suudab teda maha rahustada. Ta ohkas uuesti ning sulges oma silmad, lastes jahedal tuuleiilil oma juukseid sasida.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 19:46:58 GMT 3
Marla oli šhoppamas käinud ja seejärel restoranis söömas, kuid nüüd jõudis ta koju. Tundes Ericu toast suitsu haisu, koputas tüdruk ja avas ukse. Poest ostetud kraami oli ta juba enda tuppa pannud. "Sa ei ole juba kaua suitsetanud," ütles ta vennale ja astus edasi. Siis märkas ta, et venna huul on marraskil. "Kes sulle seda tegi?," küsis ta kohe vihaselt. Enda venna suhtes oli ta tegelikult väga kaitsev.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 19:50:47 GMT 3
Eric vaatas ukse poole ning tõmbas samal ajal ühe mahvi. ,,Vahel peab end lõdvaks laskma...'' sõnas noormees vaikselt ning osutas siis näpuga oma huulele: ,,See?'' küsis noormees mõtlikult, ilma Marla poole vaatamata. ,,See pole midagi. Ära muretse sellise tähtsusetu asja pärast.'' Noormees tõmbas veel ühe mahvi ja vaatas ükskõikselt all tänaval sibavaid inimesi. ,,Tegelikult mul vedas, et nii kergelt pääsesin...'' lisas noormees mõtteis, kuid jättis selle välja ütlemata.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 19:56:21 GMT 3
Marla sammus aknalauani ja libistas ennast ka sinna peale istuma, vaadates tõsiselt Ericu poole. "Sa tead, et ma muretsen nagunii." Tüdruk mõtles pingsalt, et miks see juhtunud oli. Kas Ericul olid jamad, mida ta ei tahtnud rääkida?!
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 20:00:50 GMT 3
Eric muigas õrnalt ja kustutas siis suitsu oma näppude vahel ja viskas koni aknast alla. ,,Ilmselt oleksin pidanud seda teadma,'' sõnas noormees rahulikult ja sulges oma silmad. ,,Aga päriselt ka, ära muretse, see ei puutu sinusse.'' Noormees naeratas lahkelt tüdrukule ja ringutas siis ennast. ,,Aga mida sa siin teed muidu? Ma olin kindel, et sa tuled suht hilja nagu tavaliselt.''
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 20:04:56 GMT 3
Marla kortsutas kulmu, Eric üritas teemat vahetada. "Ma käisin kõigest poodides," ütles ta siis. "Eric, sa tead, et sa võid mind usaldada. Palun räägi, kui sul on midagi..mida ma ei tea ja peaksin teadma." Tüdruk toetas pea seina vastu, vaadates venna poole, endal nukker ilme näol.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 20:13:19 GMT 3
Eric vaatas tüdrukut mõnda aega vaikides ja ohkas siis. ,,Ilmselt ma võin ju sulle öelda, sest see pole enam saladus...'' pomises noormees vaikselt ja võttis uue suitsu taskust ja süütas selle. ,,Paps oli see, kes mind lõi. Ta vihastas, sest ma olin varjanud seda, et mul on kasvaja,'' sõnas Eric ükskõikselt ja tõmbas ühe mahvi, aknast välja vaadates. ,,Arst oli täna helistanud ja kuna ta ei saanud mind kätte, ütles ta papsile, et ma pean varsti uuesti ülevaatusele minema ja kuna too ei teadnud midagi, siis oli ta loomulikult segaduses.'' Noormees ohkas väsinult. ,,Ja kuna arst arvas, et ma olin sellest vähemalt oma vanematele rääkind, lasi ta sellel suust lipsata. Rahul nüüd?'' sõnas noormees ja avas uuesti oma silmad ning vaatas ükskõikselt tüdrukule otsa, just nagu kasvaja oleks igapäevane külmetus.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 20:17:50 GMT 3
Marla naeris alguses, sest see oli ju äratuntavalt nali. Kuid Eric oli liiga tõsine ja kui Marla oli talle umbes 30 sekundit lihtsalt otsa vaadanud, sai ta aru, et vend ei tee nalja. Tüdruk oli sekundi jooksul taas põrandal ja karjus. "ERIC, SEE EI OLE VÕIMALIK! SA EI OLE MULLE RÄÄKINUD?! ÜTLE, ET SA TEED NALJA!." Tüdruk jättis edasi tagasi traavimise järele ja vaatas kaksikule otsa. "Ütle, et sa teed nalja!!?" Marla nägi veits nagu hull välja.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 20:24:06 GMT 3
Eric pani oma näpud kõrva just enne, kui tüdruk karjuma hakkas. ,,Ära karju,'' sõnas noormees väsinult ja silmitses tüdrukut. ,,Ema juba karjus ja nuttis piisavalt teie kahe jaoks.'' Noormees muutus mõtlikuks ja sõnas siis kahtleval toonil: ,,Kuigi ma pole kindel, et sa hakkad nutma...'' Eric raputas siis korra pead ja sõnas siis rahulikult: ,,Igatahes ma ei tee nalja. And anyway who gives a damn (sorry, tuli tahtmine ingliskeelt kasutada ).'' Poiss tõmbas veel ühe kopsutäie ning vaatas aknast välja. ,,Mõnus tuul,'' pomises noormees vaikselt, suitsu välja puhumas.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 20:45:48 GMT 3
Marla lõpetas kohe karjumise, kuid tema ei hakanud nutma. Ta oli selleks liiga tugev, et nutta. Siiski vaatas ta Ericule otsa. "Kas healoomuline või halvaloomuline. Ma eeldan, et halvaloomuline. JA MIDA. ISA LÕI SIND!?" Vot see ajas kll Marlat närvi. Ericu pärast tundis ta, et tema süda on täiega puruks rebitud. "Who gives a damn?," karjus ta siis taas. "Kas sa oled loll või mängid lolli? ! ? Õõõh, ma vajan viskit!" Tüdruk trapmist korraks enda tuppa, tal oli seal baarikapp, valas endale terve klaasi viskit täis ja jõi pool korraga ära. Siis sammus ta Ericu tuppa tagasi, viski klaas kääs. Tüdruk toetas ennast vastu uksepiita ja vaatas vennale otsa.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 20:51:08 GMT 3
Eric muigas õrnalt ja sõnas õrna õlakehitusega taeva poole vaadates: ,,See polnud tema süü. Ma oleks arvatavasti samuti vihastanud, kui ma kuuleksin, et minu poeg midagi sellist mu eest varjanud on.'' Noormees tõmbas veel ühe mahvi ja muigas siis veits laiemalt. ,,Loll või lihtsalt mängin lolli... Ilmselt natukene mõlemat,'' sõnas noormees ja tõusis siis püsti, koni uuesti aknast alla visates. ,,Ma olen näljane... Huvitav, mis siin süüa on,'' pomises noormees mõtlikult ja kõndis siis rahulikult kööki, hakates külmkapis ringi sorima.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 20:55:44 GMT 3
Marla kergitas kulmu, kas Ericul oli tõesti nii ükskõik. Tundus küll. Sellegipoolest sammus tüdruk vennale järgi ja võttis köögist istet. "Miks sa seda varjasid?," päris tüdruk siis. Tema jaoks ei olnud see teema veel kaugeltki lõppnud. "Eric, miks sa seda minu eest varjasid?" See läks tüdrukule väga hinge. Ta rüüpas taas viskit.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 20:59:51 GMT 3
Eric soris ikka veel külmkapis ja sõnas rahulikult: ,,Sest sul polnud vaja seda teada.'' Noormees ohkas siis väsinult ja pomises vaikselt: ,,Ma ei viitsi midagi valmistama hakata... Hei, sa pitsat tahad? Me võime tellida seda,'' sõnas noormees tüdrukule ja võttis telefoni taskust välja, vaadates oma kaksiku poole.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 21:07:33 GMT 3
Marla puhises nagu vihane pull, kui Eric seda kõike nii tavaliselt rääkis. Tüdruk seisis nüüd venna ette ja vaatas talle silma, lausumata pitsa kohta midagi. "Ikkagi, see ei anna sulle õigust mitte rääkida. Eric, ma olen su õde. Kaksikõde!" See juba tähendas midagi.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 21:13:42 GMT 3
Eric muigas rahulikult, toetas ennast vastu külmkapi ust ja pani käed rinnal risti. Poiss sulgeks korraks oma silmad ja ütles siis: ,,Tõsi, sa oled mu kaksikõde, Aga ma isegi ei rääkinud sellest meie vanematele, nii et miks ma oleksin pidanud sulle rääkima? Pealegi pole see midagi nii hullu,'' sõnas noormees rahulikult ja kõndis siis laua juurde ja istus toolile. ,,See on veel ravitav kas tead,'' lisas Eric salakavala muigega ja vaatas tüdrukule rahuliku pilguga otsa.
|
|