|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 21:36:25 GMT 3
"Mind ei koti vanemad," ütles Marla siis ausalt. Pigem oleks pidanud Eric talle rääkima, kui emale ja isale. "Kaua sa seda varjasid?" Tüdruk rüüpas veel viskit. "Ravitav. Siis on hea, väga hea." Marla oli ikka veel solvunud, vihane, pettunud ja kurb.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 21:40:04 GMT 3
Eric muutus hetkeks mõtlikuks ja sõnas siis vaikselt: ,,Paar kuud, võta või jäta mõned nädalad.'' Noormees vajutas siis telefonil helistamise nupule ning ütles siis aadressi ja mis pitsat ta tahab. ,,Sa ei ütlenud midagi, nii et sa pead lihtsalt minuga jagama,'' sõnas noormees rahulikult pärast kõne lõpetamist. Poiss vaatas siis rahulikul ilmel Marla poole ja lausus: ,,On veel küsimusi?''
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 21:42:42 GMT 3
Marlat ei kottinud hetkel pitsa. "Jah, karta on, et on!," teatas ta siis. "Kuna sa siis uuesti kontrolli lähed! Kuna seda välja saab ravima hakata. Kuna sa terveks saad?" Tüdruk lõi kõik küsimused korraga letti, oodates neile ka kohest vastust, mitte viivitamist. Marla oli tugev, kuid hetkel tundus talle küll, et tahakkab varsti nutma. See ei olnud naljaasi.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 21:51:02 GMT 3
Eric pani oma käe lauale ja toetas oma pead käe peal. ,,Hmm...'' sõnas noormees lõbustatud muigega, vaatas tüdrukut ja lisas: ,,Ma teadsin, et sa oled vihane, et ma sulle tõtt ei rääkinud, aga ma poleks iialgi ootand, et sa üleliialdad niimoodi.'' Kuigi Eric teadis, et see on tõsine asi, pakkus see talle ikkaki nalja. ,,Kontroll pidi eile olema, aga kuna ma unustasin lükkas arst selle tänasele. See on... 2 ja poole tunni pärast,'' sõnas noormees kella vaadates ning viis oma lõbustatud pilgu uuesti tüdrukule. ,,Ja selle ravimine... Noh ma võiksin sellega kohe pihta hakata... Aga kuna mul on ajukasvaja, siis operatsioon võib mind jäädavalt kahjustada, nii et ma olen hetkel kahevahel.'' Noormees naeratas tüdrukule sõbralikult, kuigi ta teadis, et see muudab olukorda ainult hullemaks.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 22:07:53 GMT 3
Marla ei talunud seda enam, kui ükskõikne Eric võis ikka olla ja nüüd sai ta veel teada, et see on ajukasvaja. Aina paremaks läks. Tüdruk lõi viski klaasi lauale nii, et klaas klirises, vaatas vennale kurbade silmadega otsa, raputas pead ja tormas siis oma tuppa, sest ta ei suutnud enam.
Enda to ukse pauguga kinni löönud, maandus ta voodile, surus näo patja ja nuttis siiralt ja südamest. Juba vähemalt aasta ei olnud ta nutnud, kuid hetkel ei suutnud ta selle peale mõelda.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 22:13:11 GMT 3
,,Huvitav, kas ma läksin liiale...'' mõtles noormees ja vaatas tõsiselt tüdrukule järgi. Ta võttis siis ühe kõne alt lauast vastu ja lasi neil pitsapoisi ülesse saata. Makstes pitsa eest ja tagasi kööki minnes läks noormees nuga otsima. Laua juurde minnes ja pitsat viilutades, vaatas noormees kurvalt enda kätt. ,,Võib-olla ma tõesti läksin liiale,'' mõtles noormees väsinult ja istus siis, vaadates lae poole. ,,Ma olen vist tõeline idikas...'' Noormees ohkas vaikselt ja sulges oma silmad, olles pitsa juba unustanud.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 22:24:52 GMT 3
Marla oli ennast teki sisse keeranud ja ikka veel nuuksus padja sisse, kuni ta viimaks lihtsalt magama jäi. Unenäod, mida ta nägi olid kõige jubedamad, mida ta kunagi näinud oli.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 22:39:59 GMT 3
Eric hakkas vaikselt pitsat suus mäluma ning vaatas kella poole, ilma seda nägemata. Pärast kolme viilu söömist, jättis poiss selle järele ning tõusis püsti. ta haaras lauast kinni, et mitte ümber kukkuda kuna ta pea käis ringi ja tal lõi korra jalad nõrgaks. ,,Damn...'' pomises noormees vaikselt ja pani omal käe näo ette, vaadates läbi näppude enda ette. ,,Iga päev muutub see olukord ainult hullemaks...'' Noormees ohkas siis ja vaatas korraks teisele korrusele. ,,Ma peaksin takso kutsuma...'' mõtles noormees endamisi ja lonkis enda tuppa, et riideid vahetada. ,,Ma ei saa enda olukorras oma bike'ga minna ja praegu on liiklusummikud nii et praegu oleks paras aeg takso kohale kutsuda...'' Eric vahetas oma riided ära ja läks siis tagasi kööki, kuhu ta telefoni oli jätnud ja kutsus endale takso. 10 minutit hiljem oli takso kohal ning Eric läks lifti juurde. ,,Loodetavasti ta mind üleliia ei vihka,'' mõtles Eric õrna naeratusega, kui liftiuksed avanesid ja poiss sisse astus.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 22:47:00 GMT 3
Marla oli aga mõne aja pärast taas ärkvel, sest unenäod ei lasknud magada. Ta vaatas kella ja taipas, et Dan hakkab varsti arsti juurde minema. Kiirelt enda silmad korda teinud ja riided ära vahetanud, tormas ta seejärel alla, just sel hetkel, kui lifti uksed avanesid. Marla jooksis venna juurde ja langes talle kaela, teda tugevalt kallistades. Ta lihtsalt vajas seda praegu. "Ma tulen sinuga kaasa," sosistas ta siis vaikselt, laskmata siiski veel Ericust lahti.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 22:52:04 GMT 3
Eric muigas õrnalt ja sõnas pearaputusega: ,,Sul pole mingit põhjust kaasa tulla. Ega ma ei lähe sinna surema, kas tead.'' Kuigi poiss seda ütles, oli ta ikkagi rõõmus, et õde temaga kaasa tuleb. Ta pani oma käe tüdruku pea peale ja sasis seda. ,,Sa ei pea minu pärast nii palju muretsema,'' jätkas Eric lahke naeratusega ja lisas: ,,Sa tead, et ma elan selle asja üle. Ma olen sinu kaksikvend, eks ole?'' Noormees naeratus jäi pidama, kuid ta langetas oma käe õrna ohkega.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 22:55:35 GMT 3
"Ma tahan tulla," kinnitas Marla, "ja pärast võime äkki koos midagi lahedat teha." Vennaga käisid nad tavaliselt kinos või mänguautomaatide juures. Viimaks lasi ta Ericu lahti ja naeratas. "Jah, ma tean, et sa saad hakkama. Mina olen ju koos sinuga," lisas ta siis ja astus nüüd lifti.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 22:59:41 GMT 3
Noormees muigas kavalalt ja küsis siis irooniliselt: ,,Oled sa kindel, et sa minuga aega tahad veeta? Ma olen kindel, et Andie oleks sulle palju lõbusamaks kaaslaseks ja sa võiksid samal ajal Daniga ka flirtida.'' Ericu muie muutus nüüd naeratuseks. Ta oli juba pikka aega teadnud, et tüdruk on Danist sisse võetud. Isegi, kui teised sellest aru ei saaks, oli poiss väiksest peale suutnud Marlat lugeda, kui avatud raamatut.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:03:10 GMT 3
Marla krimpsutas nina. "Ma arvan, et neil kahel on nüüd omavahel lõbusam." Jah, Marla kahtlustas, et nende kahe vahel asi susiseb ja see ajas teda isegi natuke kadedaks, kuigi tal oli endal ka austajaid jalaga segada. Ta tahtis Danist üle saada. Nad olid liiga kaua aega koos veetnud. "Tahan ikka, me võime kinno minna, või mängima või mäkki sööma või mida iganes. Valikuid on palju," teatas ta siis ausalt.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 31, 2010 23:08:00 GMT 3
Eric naeris vaikselt ja sõnas siis rahulikult: ,,Kui sa seda just soovid.'' Lift jõudis lõpuks alla ning poiss hakkas aeglaselt edasi kõndima. ,,Minu meelest viimane kord, kui sa minu oma sõprade asemel niimoodi valisid oli vist 2 aastat tagasi... Pärast seda oli alati, et sõbrad ees ja pere taga.'' Noormees naeratas õrnalt ja astus siis korterelamu ustest välja liikudes takso poole. Sisse istudes, ütles poiss autojuhile aadressi ja ta jäi siis ootama, et Marla ruttu sisse roniks.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:13:13 GMT 3
Marla istus taksosse ja vastas siis Ericule: "tõsi, sõbrad on viimasel ajal terve mu aja ära võtnud, kuid ma luban, et veedan nüüd rohem aega sinu ja perega. Pole ammu Markiga ka väljas käinud. Kus ta on üldse?" Marlal ei olnud aimugi, kus tema 9. klassis käiv vend hetkel viibib. Takso hakkas sõitma haigla poole.
|
|